Om Oss

om ossVilka är vi på betting.info? Jo, vi är ett gäng spelälskande sportnördar som såg problemet i att det finns för många sport betting och spelsajter där man kan lägga Odds och Live Odds. Vilken ska man välja?

Alla sport betting företag på nätet idag (sport brokers) har olika villkor, spelutbud, bonusar och mycket mer. Det skiljer sig åt i spelupplevelse att spela på den ena eller den andra, även om matchen du spelar på är densamma. Oddsen kan dessutom skilja sig lite åt.

Vi som driver betting.info vill därför förenkla för dig som spelare att välja betting sajt! Vi tipsar bara om ett fåtal sajter, och det är dessa som vi tycker är absolut bäst just nu. Ibland dyker det upp en och annan nyhet till betting sajt, och det beror i så fall på att vi har hittat ett guldkorn som vi snabbt vill dela med oss av. Det kan vara på grund av att denna specifika nya spelsajt erbjuder en extra generös välkomstbonus, ett nytt ej tidigare skådat spelutbud eller annat.

Har du några frågor till oss på betting.info så kan du kontakta oss här. I annat fall vill vi tacka för att du besökte oss på betting.info, och titta gärna förbi snart igen för senaste och hetaste sajterna för sport betting och Odds på nätet!